Restoran 7 Seas ovoga ljeta donosi nezaboravno gourmet iskustvo

Ovoga ljeta posjetitelji otoka Krka imaju priliku sudjelovati u nezaboravnom gourmet iskustvu u 7 Seas restoranu u Njivicama. Na jedinstvenoj Aminessovoj gourmet večeri 25. srpnja glavni chefovi bit će Kostas Papathanasiou i Matija Bogdan, uz deserte koje priprema Bojana Bukvić.

Kostas je executive chef restorana Frantzén u Stockholmu, koji drži tri Michelinove zvjezdice, a svoju je karijeru gradio u vrhunskim kuhinjama poput onih u restoranu The Fat Duck te u londonskom restoranu The Ledbury, koja oba nose po tri Michelin zvjezdice. U potonjem je upoznao Matiju Bogdana i tako je započela dugogodišnja suradnja ova dva virtuoza u kuhinji.

Matija Bogdan jedan je od najuglednijih domaćih chefova i dugogodišnji kreativni vođa restorana 7 Seas na Korčuli i na Krku. Bogdan donosi svoje bogato međunarodno iskustvo u svako jelo posluženo u 7 Seas restoranima, primjenjujući znanja stečena od San Francisca do Skandinavije.

Matija Bogdan

Na kraju, slasne deserte ove nezaboravne večere potpisuje Bojana Bukvić, corporate pastry chef Aminessa.

Bojana Bukvić

Gosti će uživati u posebno osmišljenom degustacijskom meniju te posebnom ambijentu 7 Seasa. Terasa restorana praktički dodiruje more, pa gourmet segment večere nadopunjuje pravi mediteranski ugođaj.

Više informacija o ovoj večeri i rezervacijama dostupno je na: