Ovoga ljeta posjetitelji otoka Krka imaju priliku sudjelovati u nezaboravnom gourmet iskustvu u 7 Seas restoranu u Njivicama. Na jedinstvenoj Aminessovoj gourmet večeri 25. srpnja glavni chefovi bit će Kostas Papathanasiou i Matija Bogdan, uz deserte koje priprema Bojana Bukvić.
Kostas je executive chef restorana Frantzén u Stockholmu, koji drži tri Michelinove zvjezdice, a svoju je karijeru gradio u vrhunskim kuhinjama poput onih u restoranu The Fat Duck te u londonskom restoranu The Ledbury, koja oba nose po tri Michelin zvjezdice. U potonjem je upoznao Matiju Bogdana i tako je započela dugogodišnja suradnja ova dva virtuoza u kuhinji.
Matija Bogdan jedan je od najuglednijih domaćih chefova i dugogodišnji kreativni vođa restorana 7 Seas na Korčuli i na Krku. Bogdan donosi svoje bogato međunarodno iskustvo u svako jelo posluženo u 7 Seas restoranima, primjenjujući znanja stečena od San Francisca do Skandinavije.

Na kraju, slasne deserte ove nezaboravne večere potpisuje Bojana Bukvić, corporate pastry chef Aminessa.

Gosti će uživati u posebno osmišljenom degustacijskom meniju te posebnom ambijentu 7 Seasa. Terasa restorana praktički dodiruje more, pa gourmet segment večere nadopunjuje pravi mediteranski ugođaj.
Više informacija o ovoj večeri i rezervacijama dostupno je na:
- Tel.: 051 358 400
- Mob.: 099 362 47 13 ili
- 7seas.njivice@gmail.com